Geantă termo mâncare

Geanta termo este făcută din materiale termo rezistente, fără însă a conține substanțe periculoase, garantând o folosire în siguranță. Izolația termică vă permite să depozitați băuturile sau mâncare la temperatura dorită pentru maxim 4 ore.
Geanta este compactă, iar înăuntru pot fi puse gustări, băuturi și tot ceea ce vă este necesar pentru o plimbare. Există un buzunar pentru un cartuș cu gelî interiorul genții, cartuș cu gel care prelungește menținerea temperaturii dorite înăuntrul genții.
De asemenea veți găsi un buzunar intern suplimentar pentru tacâmuri, șervețele și alte obiecte mici necesare. Materialul exterior este din piele ecologică, este rezistent la uzură și la apă. Interiorul genții este din căptușeală care poate fi curățată foarte ușor de murdăria nedorită. Geanta se închide cu un fermoar sigur, care nu permite genții să se deschidă accidental și care, de asemenea, izolează termic. Puteți agăța geanta termo de căruț, să o puneți în rucsac sau să o cărați cu mâna, mulțumită mânerului comod și a accesoriului de fixare suplimentar inclus în kit.
Caracteristici:
Material exterior:
Piele eco
Material izolant:
spumă poliethylenă
Material interior:
100% poliester
Dimensiuni:
17×15×13 cm


Garanție 24 luni


Retur 21 zile


Plata securizată


Livrare gratuită

129.00RON
Buc.: