Mănuși

Mănuși călduroase și comfortabile ce vă permit să vă plimbați cu bebelușul o perioadă mai mare de timp pe o vreme rece sau vânturoasă. Materialul exterior are proprietăți izolante: protejează împotriva vântului și este rezistent la apă.
Vă veți simți mâinile cu adevărat protejate în condiții meteorologice nefavorabile. Căptușeala este dintr-un material adaptat la condițiile de iarnă (poate fi înlocuită), este ușoară, menține căldura chiar și la temperature foarte scăzute.
Materialul care vine în contact direct cu mâinile este din pluș, de aceea este plăcut la atingere, moale, termo-izolant. Mănușile sunt universale, potrivindu-se la orice tip de cărucior. Se montează extrem de simplu printr-un sistem de capse. Caracteristica principal și avantajul acestor mănuși este buzunarul transparent, din plastic, pentru telefonul mobil cu găuri pentru căști. Mănușile au o funcție suplimentară: pot fi atașate de scaunul căruciorului pentru a încălzi mâinile bebelușului. Menține căldura constantă chiar și la temperature de până la −20 °C.
Caracteristici:
Material exterior:  
100% polyester
Umplutură:
100% fibre din polyester
Căptușeală:
100% polyester
Dimensiuni:
43×28 cm


Retur 21 zile


Plata securizată


Garanție 24 luni
+ 12 luni


Livrare gratuită peste 350RON

189.00RON
Buc.: