Noi facem parentingul cool
Noi

Noi suntem o echipă de designeri și ingineri motivați, uniți de un țel comun: să le facem viața bebelușilor și a părinților mai ușoară, mai bună și cu un strop de unic.

Suntem inspirați de cei care percep parentingul ca drept cea mai incredibilă și fascinantă aventură a vieții lor. Ne dorim să îi sprijinim și să le facem această călătorie grozavă!

Echipa noastră de peste 500 de aomeni lucrează zilnic în a-i sprijini pe părinții din peste 40 de țări.

Facem

Noi provocăm stereotipurile. Sunte pasionați de crearea unor produse rezistente ergonomice accentuând stilul peronal de familie.

Credem că siguranța și frumusețea sunt aliați. A fi practic și de încredere nu înseamnă că trebuie să sacrificăm inovația și eleganța.

Produsele Anex le au pe toate!

Parentingul

Parenting poate fi stresant uneori, dar este cu siguranță una dintre cele mai extraordinare experiențe despre care toți spun că trece mult prea repede. Anex crează pentru ca noi toți să putem trăi momentul în timp ce ne pregătim pentru viitor, învățând din trecut.

Cool

A fi cool nu are legătură cu vârsta, ci cu atitudinea.

A fi cool înseamnă să profiți de tot ceea ce urmează, dar în același timp să te simți liber să explorezi. Să îmbrățișezi haosul și incertitudinea unei noi familii poate duce la revelații și surprize plăcute.

Sosirea unui bebeluș înseamnă un nou început pentru toți.