Garanție

Valabilitate: 2 ani + 1 an
Condiție obligatorie: garanția suplimentară de 1 an de zile se acordă doar pentru cărucioarele înregistrate.

Termeni și condiții

Anex acordă o GARANȚIE LIMITATĂ ANEX  (ANEX LIMITED WARRANTY) de 2 ani. Pentru a beneficia de garanția suplimentară de un 1an, tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați căruciorul Anex în termen de 3 luni de zile de la data achiziției și să păstrați dovada achiziției produsului în original.  (dovada plății care include și data achiziției).

GARANȚIA LIMITATĂ ANEX  se aplică doar primului cumpărător, începând de la data achiziției, pentru defecte de fabricație sau de materiale, în urma folosirii normale al produsului, atâta timp cât au fost respectate instrucțiunile de utilizare. 

GARANȚIA LIMITATĂ ANEX nu se extinde asupra achizițiilor neautorizate în scop de revânzare și nici asupra achizițiilor în scopuri comerciale cum ar fi închirierea produsului pentru terțe persoane. 

Garanția limitată nu acoperă daunele sau cheltuielile legate de defecțiuni cauzate de utilizarea, întreținerea sau depozitarea necorespunzătoare al produsului Anex, conform celor prevăzute în manualele de utilizare sau pe ambalaje. De asemenea, garanția limitată nu se aplică produselor alterate, schimbate sau modificate față de specificațiile de fabricație.

Garanția se aplică doar produselor achiziționate de la un distribuitor autorizat sau din magazinul nostru online oficial, și pentru care puteți prezenta un certificat de garanție completat corespunzător, însoțit de dovada achiziției, în original.

VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAȚI DOVADA ACHIZIȚIEI PE DURATA VALABILITĂȚII GARANȚIEI LIMITATE.

În cazul în care ați primit căruciorul Anex drept cadou, vă rugăm să vă asigurați că aveți și chitanța/ factura/bonul, în caz contrar nu veți putea beneficia de serviciul nostru de garanție. 

Pentru orice reclamație cu privire la funcționarea defectuoasă a produsului vă rugăm să vă adresați Vânzătorului sau să completați formularul nostru online pe care îl găsiți la secțiunea ”Servicii”  de pe pagina oficială Anex.

Reparațiile în perioada de garanție vor fi efectuate de către producător, de către un service sau un reprezentant autorizat.
Perioada garanției se prelungește cu perioada de timp necesară remedierii produsului.

Entitatea care acordă garanția este cea care stabilește metodele de reparare pentru cărucior.

Produsul care face obiectul reclamației trebuie curățat.
În cazul în care ați pierdut certificatul de garanție, puteți folosi datele stocate în contul dvs. de pe site.

Garanția de produs este valabilă doar în acele țări în care produsul a fost achiziționat de la un reprezentant oficial Anex.

Societatea își rezervă dreptul de a întreprinde schimbări de design sau în vederea îmbunătățirii performanței produselor sale,  fără a notifica în prealabil acest lucru.

Anex vă va pune la dispoziție piese de schimb sau va efectua lucrările de reparații conform celor prevăzute de companie.

Anex își rezervă dreptul de a schimba părțile defecte cu piese de schimb modele mai noi, având în vedere că produsul între timp a fost îmbunătățite.

Garanția nu acoperă următoarele situații:

Uzura și degradarea normală, de exemplu a  roților și a tapițeriei, cauzată de uzura obișnuită zilnică, zgârieturile de pe cadru și decolorarea naturală, în timp,  a materialelor sau din cauza NERESPECTĂRII instrucțiunilor de întreținere.

Pagube cauzate de sau reparații efectuate de personal neautorizat.
Defecte datorate nerespectării celor cuprinse în manualul de utilizare, în filmulețele cu instrucțiuni sau a altor ghiduri Anex.

Deteriorări sau rupturi cauzate de client sau de terțe persoane (zgârieturi, defecțiuni, deformații, îndoituri, rupturi cauzate de bruscare).

Roți deteriorate sau străpunse din cauza unor acțiuni mecanice; uzura normală cauzată de suprasolicitare sau utilizare intensivă.

Daune apărute accidental din vina clientului sau pricinuite de o atitudine sau utilizare neglijentă;  daune provocate de dezastre naturale (fenomene naturale).

Daune produse pe durata transportului aerian sau pe alte căi

Utilizarea unor  accesorii care nu au fost fabricate de către Anex.

Deformările materialului textil.

Consecinţele produse de oscilația căruciorului de-o parte și de alta, precum și de slăbirea structurii la nivelul niturilor.

Pentru înregistrarea produsului cumpărat accesați linkul: https://anexbaby.com/ro-ro/service#form-4